Voor 16:00 besteld = vandaag verzonden* Verzenden € 4,95 (vanaf € 75,- gratis) Klantbeoordeling 9.7/10

Over HipHuis

Over Ons & HipHuis

In 1956 bouwde mijn opa zijn droom, een huis voor zijn gezin.

Een plaats waar familie en vrienden samen konden zijn. Een huis waar werd geleefd, een kachel die altijd leek te branden, extra borden op tafel omdat iedereen altijd welkom was om mee te eten, een bijzondere plek waar iedereen zich altijd thuis voelde.

Ruim 60 jaar later is opa’s huis nu ons thuis. Hier woon ik met mijn man Joris en ons hondje Duuk. Opa is er allang niet meer maar zijn passie en liefde leeft voort in ons fijne huis. Nog steeds een plaats waar iedereen welkom is en waar we allemaal samen kunnen zijn.

Voor ons huis zijn we op zoek gegaan naar spullen die bij het karakter van het huis en bij ons pasten. Spulletjes die het huis het echte thuis gevoel gaven en wat je niet snel bij een ander tegenkomt.

Zo is het idee voor HipHuis ontstaan. Na lang nadenken, wikken en wegen ben ik minder gaan werken bij mijn kantoorbaan en heb ik in september 2016 de webwinkel geopend. Een droom om van mijn hobby mijn werk te maken en dat is gelukt. Trots ben ik op de mooie webwinkel en sinds april 2020 zijn de deuren van mijn showroom geopend. In Waalwijk kun je langskomen om je order op te halen of gewoon om even lekker te snuffelen voor een leuk kadootje.

Inmiddels is mijn man Joris ook werkzaam in de shop, hij pakt alle pakketten in, maakt de handgemaakte borrelplanken en we gaan samen op inkoop. En bij grote drukte helpt mijn moeder ook mee, een echte topper.

We vinden het heel erg leuk dat je onze webshop bezoekt, hopelijk kunnen we er er samen voor zorgen dat jouw huis ook mag voelen als een echt thuis, want dat is waar het allemaal om draait ♡

Remy & Joris

  

De waardering van www.hiphuis.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 1009 reviews.