Voor 16:00 besteld = vandaag verzonden* Verzenden € 4,95 (vanaf € 75,- gratis) Klantbeoordeling 9.7/10

Summer Vibes!

Summer Vibes!
24 juni 2018 Remy Kroot
Sfeerkaarsen in de tuin

Na een paar sombere dagen komt vanaf morgen de zon weer terug en dat wordt dan dus weer heerlijk naar buiten met zijn allen. En als het binnen dan al helemaal gezellig is, hoe maak je het dan buiten even gezellig? Want we dromen allemaal weg bij de mooie Pinterest plaatjes van VT wonen tuinen maar wil je dit nu ook zelf doen en dan uiteraard niet te duur heb ik de volgende budget tips voor je:

Gebruik je sierkussens en plaid van binnen ook buiten. Zo hoef je geen nieuwe aan te schaffen en kleed je je loungeset meteen gezellig aan. Kussens met botanische prints doen het trouwens ook erg goed op effen kussens, meteen al een gezellig en speels resultaat.

     

Met fakkels en buitenkaarsen van Rustik Lys geef je tuin een gezellige sfeer en de fakkels staan heel erg kleurrijk. En in de avond zo ontzettend gezellig als de kaarsjes lekker branden….

     

Wat ook heel gezellig en ook handig is zijn de draadloze tafellampen, deze werken op batterijen en je hoeft dus niet meer te tobben met snoeren en verlengkabels. Je kunt de lampen op jouw favoriete plaats zetten en dan is er licht! We hebben er 2: tafellamp Jelmer en tafellamp Faber.

Laat die zomer nu maar lekker komen! ☀︎☀︎☀︎

Reacties (0)

Laat een reactie achter

De waardering van www.hiphuis.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 1009 reviews.