Voor 16:00 besteld = vandaag verzonden* Verzenden € 4,95 (vanaf € 75,- gratis) Klantbeoordeling 9.7/10

Een mooi gedekte paastafel

Een mooi gedekte paastafel
6 maart 2018 Remy Kroot
Nordic Sea paastafel

Over een paar weekjes is het alweer zover, dan is het Pasen. Dit jaar valt Pasen op 1 april en dat is geen grap. Toevallig ook want dan is mijn man ook jarig en dat is ook geen grapje ;-P Wat is nu ook alweer Pasen precies? Ik heb het zelf ook even moeten googelen want ik had eerlijk gezegd ook geen idee. Bij Pasen denk ik namelijk aan lekker eten met vrienden en familie en niet aan wat het nu precies inhoud. Maar met Pasen vieren we officieel dat Jezus is opgestaan uit de dood, op de derde dag na zijn kruising. Waar de eieren en de hazen dan vandaan komen blijft voor mij ook een verrassing maar goed dat mag de Paaspret niet drukken.

Met Pasen vragen wij meestal onze familie om gezellig bij ons te brunchen. Het leukste vind ik om de tafel heel uitgebreid te dekken en dan met het mooie handgemaakte servies van Broste Copenhagen. Mooi servies geeft meteen al een gezellige sfeer aan de tafel. En het ziet er ook heel mooi uit als alles netjes bij elkaar past.

        

Bij dit blauwe servies staat hout heel erg mooi dus ik zorg voor borrelplanken waar ik het verse brood en de vleeswaren op kan leggen. Nog extra aankleding met mooie houten kandelaars, dit geeft een extra gezellige sfeer. En om de tafel helemaal af te maken zorg ik voor verse bloemen in mooie vazen en witte servetten. Zo ontstaat er een hele mooie paastafel zonder blije paaskleurtjes. De volwassen paastafel zeg maar 😀

     

Het enige wat nu nog ontbreekt is de familie. De broodjes liggen al in de oven en de koffie staat te pruttelen. Pasen kan beginnen. Wil jij ook zo’n mooie en pure paastafel zonder opsmuk? In de webwinkel kun je al deze mooie tafeldecoratie vinden.

PS de mooie styling is gedaan door Petra van ThuisOntwerp, zij kan je heel goed interieuradvies geven door middel van digitale visualisatie.

Reacties (0)

Laat een reactie achter

De waardering van www.hiphuis.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 1009 reviews.