Verzending binnen 2 werkdagen* Verzenden € 4,95 (vanaf € 75,- gratis) Klantwaardering 9.7

Zomerse borrelavonden

Zomerse borrelavonden
30 juni 2017 Remy Kroot
Ronde borrelplank met hapjes

Ik kan zo ontzettend genieten van die echte zomerse avonden. Lekker lang licht, de aangename temperaturen en heerlijk buiten zitten in de tuin. Dit gecombineerd met bezoek van vrienden en familie maakt het voor mij tot een perfecte avond. Ik pak dan graag uit met (zelfgemaakte) hapjes en een goede wijn erbij. En het allerliefste zo mooi mogelijk gepresenteerd, staat zo gezellig en mijn hapjes liggen er nog beter bij. Al de borrelplanken die je in de webshop vindt zijn foodproof, ze zijn dus geschikt op direct eten op te leggen. Wil je de plank extra mooi houden? Gebruik dan geen messen op de plank en wrijf de plank regelmatig in met wat olijfolie.

Op mijn gevulde borrelplank vind je o.a.:

  • een lekker Italiaans hammetje
  • wat pittige worst
  • verschillende kazen
  • gesneden stokbrood

Naast en op de plank zet ik borrelservies, staat zo gezellig! De dipbakjes vul ik met truffelmayonaise, heksenkaas en een honing-dille dressing. Lekker voor op het brood of te dippen met de kaas. De borrelbakjes vul ik met nootjes, wat zoet/zuur (augurk en zilveruitjes), dipstokjes en olijven. Zo kan het heerlijk bijna borrelavondje beginnen! Maak de tafel helemaal af met mooie wijnglazen, een karaf gevuld met wijn en andere accessoires zodat je helemaal klaar bent voor een gezellig avondje. Ik zeg: Proost!

De waardering van www.hiphuis.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 1349 reviews.