Voor 16:00 besteld = vandaag verzonden* Verzenden € 4,95 (vanaf € 75,- gratis) Klantbeoordeling 9.7/10

De start van HipHuis

De start van HipHuis
27 mei 2017 Remy Kroot
Opening HipHuis

Zucht, de wekker lijkt iedere ochtend wel vroeger te gaan. Na een aantal keer te snoozen sleep ik mezelf met tegenzin uit bed. Ik heb gewoon geen zin om te gaan werken. Eigenlijk heb ik voor veel mensen de ideale baan, lekker in de buurt, superleuke collega’s, een vast contract en makkelijk te combineren met mijn thuis leven. De werkelijkheid is iets anders; hartkloppingen, werk wat me niet ligt en vooral het grote gevoel: “is dit nu alles?”

Maandenlang heb ik getwijfeld, nog meer getwijfeld, wakker gelegen, nagedacht, plannen gemaakt en vooral heel veel naar het plafond van mijn slaapkamer gekeken. Bij het idee dat ik nu nog zeker 30 jaar (of langer) moet werken in een baan die me niet gelukkig maakt breekt het angstzweet me uit. En ook voel ik die angst als ik dan denk wat wil ik dan?

Een heel klein groot idee ligt al jaren op een stoffige plank ergens in mijn hoofd maar ik zie alleen maar beren op de weg. Zeg maar Olifanten eigenlijk. Welke idioot gooit een vaste baan over de boeg voor een stoffig plan? Nou, die idioot ben ik dus 🙂

Na vele nachten plafond staren heb ik op een dag gewoon de beslissing genomen: Ik wil dit niet meer. Het klinkt makkelijker als het is maar nadat ik mijn plan goed heb afgestoft en uitgedacht heb ik mijn baan opgezegd. Op naar het grote onbekende, mijn eigen webwinkel met unieke en betaalbare woonaccessoires. Doodeng natuurlijk maar het eerste wat ik ook voelde was pure opluchting en geen hartkloppingen meer. Ik geloof ook erg in het principe van je leeft maar 1 keer dus met mijn ogen dicht spring ik gewoon in het diepe!

En nu? Mijn webwinkel www.hiphuis.nl is al ruim 7 maanden in de lucht en wauw! Ok, geen dik salaris en andere werkclichés maar wel mijn eigen super mooie (TROTS) webwinkel waar mensen ook nog eens gewoon spulletjes bestellen. Ik ben tevreden, voel me ook wel een tikkie stoer en het enige waar ik spijt van heb…. is dat ik het niet eerder heb gedaan.

Liefs Remy

Reacties (0)

Laat een reactie achter

De waardering van www.hiphuis.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 1009 reviews.